ROKĀM VEŽOTS vilnas paklājs Vintage 10267, rāmis, ziedi - sarkans / zaļš

Jauns produkts

vilnas augstums: aptuveni. 5 mm

kopējais svars: aptuveni. 2,20 kg/m2

dzijas veids: 100% vilna

Vairāk informācijas

  piegādes izmaksas no: 15,44 €
  sūtījums nosūtīts 48 stundu laikā
  mēs piegādājam starptautiski
  30 dienas, lai atgrieztu preces
  2 gadu garantija
  Maksājums skaidrā naudā pēc piegādes

532,12 € AR PVN


Uzmanību: Pēdējās preces!

Datu lapa

MateriālsVilna
FormaTaisnstūrveida
ModelisZiedi

Vairāk informācijas

ROKU PAKLĀJI

Iegremdējieties unikālajā turku paklāju pasaulē, kas ir izsmalcinātākie tradicionālās amatniecības piemēri. Katrs no piedāvātajiem paklājiem ir unikāls šedevrs, kas ir austs ar rokām ar precizitāti un uzmanību detaļām. Tie nāk no Turcijas Ispartas un Ladikas provincēm, kas ir pazīstamas ar savām senajām aušanas tradīcijām. Piedāvāto paklāju vidējais vecums ir 20-30 gadi, katram paklājam ir sava vēsture, kas piešķir interjeram unikālu, aktuālajam vintage stilam atbilstošu raksturu. Antīkie vilnas paklāji būs unikāls papildinājums dažādām telpām. Tie lieliski iederēsies viesistabā un guļamistabā, bet būs arī interesants papildinājums biroja vai koridora dekoram.
Katrs šīs kolekcijas gabals ir izgatavots no 100% vilnas, kas padara izstrādājumus īpaši izturīgus. Paklāji, kas izgatavoti no šīs dabiskās izejvielas, ir novērtēti gadsimtiem ilgi to augstās kvalitātes un higroskopisko īpašību dēļ.

Prezentētie paklāji, neskatoties uz savu vecumu, ir lieliskā stāvoklī. Šie produkti ir rūpīgi atlasīti. Katrs paklājs tika rūpīgi iztīrīts, apgriezts un balināts, kas atjaunoja tā sākotnējo spīdumu un atklāja pilnās krāsas. Pateicoties tam, katrs paklājs ir lieliskā stāvoklī.

Ar rokām austo antīko vilnas paklāju raksturīgās iezīmes:

- flīss ir izgatavots no 100% dabīgas vilnas;
- katrs paklājs ir unikāls, tie ir rūpīgi atlasīti produkti, kas parādās tikai atsevišķos eksemplāros;
- paklājam ir sava vēsture, ienesot interjerā unikālu retro un vintage atmosfēru;
- īsa vilna padara tās viegli kopjamas ikdienā.


Aicinām iepazīties ar mūsu antīko, ar rokām austo vilnas paklāju kolekciju! Katrs no piedāvātajiem paklājiem var kļūt ne tikai par dekoratīvu elementu, bet arī ienest interjerā attālo Ispartas un Ladikas provinču atmosfēru un kultūru, vienlaikus saglabājot harmoniju ar ekoloģiju un ilgtspējīgas attīstības ideju.

 

Piederumi

30 produktu tajā pat kategorijā:

Follow us on Facebook