BERBER paklājs MR1652 Beni Mrirt ar rokām austs no Marokas, Rombi - bēšs / melns

Jauns produkts

vilnas augstums: aptuveni. 30 - 35 mm

kopējais svars: aptuveni. 2,80 kg/m2

dzijas veids: 100% vilna

Vairāk informācijas

  piegādes izmaksas no: 15,44 €
  sūtījums nosūtīts 48 stundu laikā
  mēs piegādājam starptautiski
  30 dienas, lai atgrieztu preces
  2 gadu garantija
  Maksājums skaidrā naudā pēc piegādes

1 515,79 € AR PVN


Uzmanību: Pēdējās preces!

Datu lapa

MateriālsVilna
FormaTaisnstūrveida
ModelisĢeometrija

Vairāk informācijas

Unikāli un izcili — atklājiet ar rokām austus paklājus no Marokas

Paklāju veidošanas vēsture Marokā aizsākās tūkstošiem gadu. Vietējiem iedzīvotājiem paklāji bija ne tikai dekoratīvi elementi, bet galvenokārt kultūras izpausme. Mūsdienās Marokā dzīvo aptuveni 45 dažādas berberu ciltis, katrai no tām ir unikālas aušanas metodes, krāsu palete un raksti.

Ar rokām darināti marokāņu paklāji ir unikāli, vienreizēji dekoru elementi, kas kalpo kā zināšanu avots par berberu kultūru un īstiem mākslas darbiem. Viss ražošanas process notiek manuāli, katrs mezgls tiek rūpīgi austs uz stāvošām stellēm. Aušanas metodes cilts ietvaros tiek nodotas no paaudzes paaudzē, kā rezultātā katrai marokāņu ciltij ir atšķirīgas aušanas metodes, raksti un krāsu izvēles. Cieņā pret gadiem pārmantotajām tradīcijām vārdu krājumā ir atspoguļoti arī to marokāņu etnisko grupu nosaukumi, kas tos radījuši. Galvenais materiāls, ko izmanto šo paklāju izgatavošanā, ir vilna, kas nodrošina, ka paklāji ir skaisti, īpaši izturīgi un ērti.

Ekskluzīvi paklāji no Marokas ir ideāla izvēle ne tikai mākslas entuziastiem, bet arī ceļotājiem un unikālu priekšmetu cienītājiem. Ar rokām darinātais ražošanas process garantē, ka nekur citur pasaulē nav identiska paklāja.

BENI MRIRT paklāju sērijas unikalitāti uzsver materiāla iegūšanas veids. BENI MRIRT paklājos izmantotā vilna nāk no aitām, kuras ganās Atlasa kalnu augstākajās vietās. Pēdējais paklāju veidošanas posms ietver mazgāšanu un suku. BENI MRIRT paklāji tiek iztīrīti kopā 5 reizes, nodrošinot skaistāko kaudzi no jebkura pasaules tirgū pieejamā paklāja.

Marokas paklāju raksturīgās iezīmes:

  • Katrs paklājs ir Marokas audēju roku darbs tikai vienā eksemplārā. Tas padara produktu par unikālu interjera papildinājumu un šedevru savā jomā.
  • Ražots pilnībā no vilnas. Šis dabīgais materiāls ar savu izturību un noturību nodrošina gandarījumu par pirkumu daudzus gadus.
  • No vilnas paklāja sākotnēji var izdalīties nelieli putekļi – šī materiāla dabiska īpašība. Tomēr esiet drošs, ka tas nekādā gadījumā nav neērti vai kaitīgi.

Ienesiet Marokas kultūras pieskārienu savās mājās ar šiem izcilajiem un unikālajiem ar rokām austiem paklājiem tieši no Marokas!

 

 

Piederumi

30 produktu tajā pat kategorijā:

Follow us on Facebook