HERIZ A0986B paklājs Oriental bēšs / bordo - bambusa dzija, ekskluzīvs, stilīgs

Jauns produkts

vilnas augstums: aptuveni. 7 mm (+/-)

kopējais svars: aptuveni 3,30 kg/m2

dzijas veids: bambusa dzija

pāļu blīvums: 168.000 pkt/m2

ražotājs: Dywany Łuszczów

Vairāk informācijas

  piegādes izmaksas no: 15,44 €
  sūtījums nosūtīts 48 stundu laikā
  mēs piegādājam starptautiski
  30 dienas, lai atgrieztu preces
  2 gadu garantija
  Maksājums skaidrā naudā pēc piegādes

848,38 € AR PVN


Datu lapa

MateriālsPoliester + Akryl
FormaTaisnstūrveida
ModelisCiti dizaini

Vairāk informācijas

Bambusa paklāji — greznība jūsu mājām

Bambusa šķiedras ir šobrīd vislabākais videi draudzīgākais materiāls, kas cilvēcei ir zināms. Bambuss ir augs, kura augšanai nepieciešams ievērojami mazāk ūdens, tas absorbē piecas reizes vairāk oglekļa dioksīda un ražo par 35% vairāk skābekļa nekā līdzīgi tekstilaugi, piemēram, kokvilna. Šis materiāls ir arī īpaši mīksts, izturīgs un veicina ilgtspējīgu attīstību, pateicoties tā videi draudzīgajai izcelsmei.

Bambusa paklāji neapšaubāmi patiks gan eko entuziastiem, gan greznu risinājumu cienītājiem. Tas ir tāpēc, ka tas ir materiāls, kuru mūsu apstākļos nav viegli iegūt. Tam ir jānobrauc garš ceļš un jāveic vairākas pārbaudes, lai beidzot iepriecinātu aci kā interjera dekora elements.

Bambusa dzijas iegūšanas process, izmantojot Lyocell metodi, arī nav no vieglākajiem. Tas sastāv no daudziem laikietilpīgiem posmiem. Pirmkārt, bambusu sadala un izveido mīkstumu, ko pēc tam mazgā, daudzas reizes filtrē un izlaiž cauri sprauslām, kas veido ļoti garas šķiedras. Pēc sekojošiem mazgāšanas procesiem šīs šķiedras tiek izžāvētas un izķemmētas atsevišķos pavedienos, kas pēc atbilstošas ​​nogriešanas var izveidot paklāju.

HERIZ kolekcijas paklāji apvieno klasiskus, mūžīgus rakstus un skaistas krāsas. Pateicoties tam, šie bambusa paklāji lieliski iederēsies gandrīz jebkurā interjera dizaina stilā. Bambuss ir unikāla šķiedra ne tikai savas izcelsmes, bet arī izturības dēļ. Tas ir ļoti izturīgs materiāls, kas padara paklāju lieliski piemērotu pat visintensīvāk izmantotajām telpām mājā.

HERIZ kolekcijas paklāju īpašības:

  • Skaista krāsu palete un mūžīgi raksti: satriecošu krāsu un klasiska dizaina kombinācija piešķirs jūsu istabām unikālu stilu, kas neizies no modes daudzus gadus;
  • Izgatavots no 100% bambusa šķiedrām: pilnībā videi draudzīgs materiāls, kas ir izturīgs pret visa veida bojājumiem un iespiedumiem. Tas ir arī viens no cēlākajiem materiāliem, ko izmanto tekstilizstrādājumu ražošanā;
  • Dabisks, zīdains spīdums: bambusa šķiedrām ir dabisks, zīdains spīdums, kas piešķir paklājiem greznu un elegantu izskatu;
  • Dabiski izturīgi pret putekļu ērcītēm un pelējumu: tas padara tos par ideālu izvēli alerģijas slimniekiem un bērniem;
  • Viegli uzturēt tīru: bambusa paklājus ir ļoti viegli kopt, pateicoties to izturībai pret traipiem un putekļiem;
  • Piemēroti apsildāmām grīdām: tie lieliski darbojas ar grīdas apsildes sistēmām.

Izvēloties greznu bambusa paklāju, jūs ieguldāt produktā, kas apvieno skaistumu ar funkcionalitāti, kā arī atbalsta ilgtspējīgu attīstību. Tas ir lielisks risinājums tiem, kas vēlas pievienot savam interjeram greznuma pieskārienu, vienlaikus rūpējoties par vidi.

Piederumi

30 produktu tajā pat kategorijā:

Follow us on Facebook