Paklājs, Paklāju celiņš GLOSS moderns 6776 86 stilīgs, rāmis, Grieķu melns / zelts

Jauns produkts

vilnas augstums: 12 mm

kopējais svars: aptuveni. 2,70 kg/m2 (svars var atšķirties atkarībā no modeļa)

dzijas veids: Polipropilēns + Poliesteris Shrink

ražotājs: Dywany Łuszczów

Vairāk informācijas

  piegādes izmaksas no: 15,44 €
  sūtījums nosūtīts 48 stundu laikā
  mēs piegādājam starptautiski
  30 dienas, lai atgrieztu preces
  2 gadu garantija
  Maksājums skaidrā naudā pēc piegādes

45,18 € AR PVN


Datu lapa

Materiāls Polipropilēns + poliesteris Shrink
FormaTaisnstūrveida
ModelisCiti dizaini

Vairāk informācijas

Pārveidojiet savu gaiteni ar mūsdienīgiem paklājiem no GLOSS kolekcijas

Paklāji ir dizaina elementi, kas var pārveidot interjeru. Tie jūsu telpā ienes daudz siltuma un komforta. Dzīvojamā istaba vai guļamistaba uzreiz kļūst mājīgāka un iegūst unikālu atmosfēru. Ko darīt, ja šo neticamo komfortu varētu pārnest arī uz gaiteni vai priekšnams, izmantojot paklājus? Par šīm telpām ir vērts atcerēties, jo tās parasti ir pirmās, ar kurām sastopamies, ieejot mājoklī.

GLOSS paklāju kolekcija ir radīta mūsdienīgu risinājumu cienītājiem un cilvēkiem, kuri vēlas mazliet lauzt klasiskos rakstus. Mūsdienīgi raksti apvienojumā ar izteiksmīgām, bet klasiskām krāsām pilnībā izmainīs interjeru.

Paklāji ir ne tikai estētiski, bet arī ļoti praktisks dizaina elements. Lietojot tos gaitenī vai koridorā, tie neļauj apavu netīrumiem izplatīties pa māju. Tos var izmantot arī virtuvē, nodrošinot komfortu un patīkamu sajūtu zem kājām.

Bruģa tīrīšana ir ātra, vienkārša un patīkama. Ražošanā izmantotajiem sintētiskajiem materiāliem nav nepieciešama īpaša kopšana. Pietiks ar regulāru tīrīšanu ar putekļu sūcēju un lielāku traipu gadījumā - ar mitru drānu.

Segumu raksturojums GLOSS:

      • Melnā un zelta kombinācija ar mūžīgo grieķu atslēgas motīvu skaisti izlauzīsies cauri klasiskajam interjeram, ieviešot mūsdienīguma pieskārienu, nemazinot eleganci un šiku;
      • Tiek izmantoti trīs veidu pavedieni: polipropilēna, saraujamais poliesteris un spīdīgais poliesteris. Šie materiāli ir ļoti izturīgi un patīkami pieskārienam;
      • Paklāji ir pieejami no 60 cm līdz 80 cm platumā un no 200 cm līdz 300 cm garumā, tāpēc varat viegli izvēlēties interjeram piemērotu izstrādājumu;
      • Segumam ir OEKO-TEX sertifikāts, kas garantē drošu sastāvu gan cilvēkiem, gan videi;
      • Sintētiskie paklāji un paklāji ir piemēroti alerģiskiem cilvēkiem un bērniem;
      • GLOSS kolekcija ir ražota arī taisnstūra un apaļas formas. Tas nozīmē, ka gandrīz katrai mājas istabai varat izvēlēties izstrādājumu no vienas un tās pašas kolekcijas;

Stila un funkcionalitātes apvienojums - tās ir vissvarīgākās GLOSS paklāju īpašības. Tos iecienīs ne tikai modernā dizaina cienītāji, bet arī cilvēki, kuri nevēlas pavadīt vairākas stundas dienā tīrīšanai.

Vai vēlaties ātri un viegli piešķirt eleganci savam gaitenim vai priekšnamam un izcelt tā moderno raksturu? GLOSS paklāju kolekcija ir ideāli piemērota šim uzdevumam!

Piederumi

30 produktu tajā pat kategorijā:

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Follow us on Facebook