Paklājs BONO 8436 Automašīnas, iela krēms / gaiši pelēks

Jauns produkts

paklāja biezums: 4 mm
kopējais svars: apmēram 1,10 kg/m2
dzijas veids: poliesters
ražotājs: Dywany Łuszczów

Vairāk informācijas

  piegādes izmaksas no: 15,44 €
  sūtījums nosūtīts 48 stundu laikā
  mēs piegādājam starptautiski
  30 dienas, lai atgrieztu preces
  2 gadu garantija
  Maksājums skaidrā naudā pēc piegādes

24,85 € AR PVN


Datu lapa

MateriālsPoliesters
FormaTaisnstūrveida
ModelisCiti dizaini

Vairāk informācijas

BONO paklāji - skaisti un ērti, izstrādāti, domājot par bērniem.

Bērnu paklājs ir ne tikai praktisks telpu iekārtojuma elements, bet arī svarīgs faktors, kas atbalsta attīstību rotaļu laikā. Pareizi izvēlēts, lai tas atbilstu gan vecāku, gan bērna vēlmēm, tas kalpos kā skaists un ļoti praktisks dekors. Mazāko bērnu istabā paklājs lieliski darbosies kā rotaļu paklājiņš, ieviešot interesantu elementu sajūtu pieredzes attīstīšanai un drošas zonas izveidošanai. Lielākiem bērniem tas labi noderēs kā akcentējošs elements, lai izceltu iemīļotu motīvu un sasildītu telpu.

Bērnu paklāji no BONO kolekcijas apvieno skaistas krāsas ar motīviem, kas patīk visiem bērniem. Katrs paklājs ir mīksts un patīkams pieskarties, nodrošinot bērnam augstu komfortu spēlējoties uz grīdas. Zemā kaudze ir arī pilnīgi droša rotaļu vide, jo pat mazākās rotaļlietas detaļas nesapinīsies paklāja šķiedrās. BONO bērnu paklāji ir mazgājami veļas mašīnā. Tā ir milzīga priekšrocība, jo spēles laikā bieži rodas daudz traipu. Pateicoties ātras mazgāšanas iespējai, nav jāuztraucas par pārmērīgu tīrīšanu. Tas ir arī lielisks risinājums alerģijas slimniekiem – paklājs vienmēr ir tīrs un bez kairinošiem alergēniem.

BONO kolekcijas paklāju raksturīgās iezīmes:

  • Skaistas, pieklusinātas krāsas apvienojumā ar jaunāko iemīļotiem motīviem lieliski papildinās jebkuras bērnistabas iekārtojumu;
  • Izgatavots no 100% poliestera - materiāla, kas ir ļoti izturīgs pret mehāniskiem bojājumiem un drupināšanu;
  • 4mm kaudze ir ļoti patīkama taustei un droša - tajā nepazudīs pat mazākie rotaļlietu elementi;
  • Paklājus var mazgāt veļas mašīnā, padarot tīrīšanu ārkārtīgi vienkāršu, ātru un patīkamu;
  • Tie ir piemēroti alerģijas slimniekiem – pilnībā sintētiskais materiāls, no kura tie ir izgatavoti, neizraisa alerģiju vai kairinājumus. Turklāt mazgāšanas iespēja atvieglo paklāja nevainojami tīrību;
  • Tie lieliski darbosies arī ar apsildāmo grīdu.

Padariet sava bērna istabu par mājīgu, ērtu un, galvenais, drošu vietu rotaļām un attīstībai. Bērnu paklāji no BONO kolekcijas ir ideāls papildinājums, kas patiks pašiem mazākajiem.

 

 

Piederumi

30 produktu tajā pat kategorijā:

Follow us on Facebook