Paklājs KESHAN, ar pušķi, austrumu 7685/53578 apelsīnu

Jauns produkts

vilnas augstums: aptuveni. 9 mm

kopējais svars: aptuveni. 2,80 kg/m2

dzijas veids: 100% vilna

Vairāk informācijas

  piegādes izmaksas no: 15,44 €
  sūtījums nosūtīts 48 stundu laikā
  mēs piegādājam starptautiski
  30 dienas, lai atgrieztu preces
  2 gadu garantija
  Maksājums skaidrā naudā pēc piegādes

112,95 € AR PVN


Datu lapa

MateriālsVilna
FormaTaisnstūrveida
ModelisCiti dizaini

Vairāk informācijas

Vai jums patīk greznība? Ja tā, tad vilnas paklāji ir radīti, domājot par jums!

Iedomājieties savu iecienītāko vilnas džemperi... siltu un mīkstu. Pieskāriens tai sagādā prieku un liek justies ļoti ērti. Kā būtu, ja no šī paša materiāla izgatavotu paklāju? Tas ir pilnīgi iespējams. Vilna ir neapšaubāmi labākais dabīgais materiāls paklāju izgatavošanai.

KESHAN paklāju kolekcija ir izgatavota no 100% vilnas. Tā ir dabiska un pilnībā atjaunojama izejviela. Tās īpašības ir ideāli piemērotas mājokļiem, kuros ir grūti uzturēt atbilstošu gaisa mitrumu. Vilna uzsūc mitrumu no gaisa, ja tā ir pārāk daudz, un atdod to atpakaļ, ja tā ir pārāk maz. Tas ir ļoti veselīgi elpošanas sistēmai, jo īpaši cilvēkiem, kuriem ar to ir problēmas.

Vilnas paklājs ir arī lielisks siltuma izolators. Varat to bez bažām novietot uz aukstas grīdas, un staigāšana pa to joprojām būs ērta. Iekštelpām būs papildu izolācija, kas ļaus vieglāk uzturēt atbilstošu gaisa temperatūru.

Ja meklējat ideālu izstrādājumu, ko novietot pie kamīna, vilnas paklājs ir vislabākā izvēle. Vilna ir ugunsizturīgs materiāls. Kvēlojoša ogle tikai izkausēs šķiedras. Salīdzinājumam - sintētiska kaudze var aizdegties un sliktākajā gadījumā izraisīt mājas ugunsgrēku.

Tāpēc nav šaubu, ka relatīvi augstāko cenu kompensē nesalīdzināmi augstā vilnas paklāju kvalitāte. Vilnas plašais pielietojums un brīnišķīgās īpašības ir zināmas un novērtētas jau daudzu paaudžu garumā. KESHAN kolekcijas paklāji pilnībā izmanto materiāla, no kura tie izgatavoti, priekšrocības. Turklāt vintage stila raksti uzsver izstrādājuma pārlaicīgumu.

Paklāja raksturojums KESHAN:

  • Tas ir izgatavots no 100% dabīga materiāla - vilnas. Tas padara to videi draudzīgu;
  • Elegantas un skaistas krāsas apvienojumā ar vintage stila rakstu piešķirs eleganci un greznību jebkuram interjeram;
  • Tam ir OEKO-TEX sertifikāts, kas garantē videi un cilvēkiem drošu sastāvu;
  • Augstākā kvalitāte apvienojumā ar materiāla augsto izturību un elastību nozīmē, ka šis izstrādājums kalpos kā skaists dekors vairākus vai pat vairākus gadus;
  • Vilnas paklājs sākotnēji var viegli putekļot - tā ir dabiska materiāla īpašība. Tomēr mēs jums apliecinām, ka tas nekādā gadījumā nav traucējoši vai kaitīgi.

Izvēloties KESHAN paklāju, ir vērts ņemt vērā arī to, ka vilna uzsūc šķidros netīrumus. Lai gan šis paklājs būs ideāli piemērots viesistabai, tas var nederēt virtuvē.

Mūsdienās ir ārkārtīgi svarīgi dzīvot harmonijā ar dabu. Tāpēc vilnas paklāja izvēle noteikti ir labs lēmums. Skaisti, eleganti, dabiski... Tie ir paklāji no KESHAN kolekcijas. Tūkstošiem apmierinātu klientu tos mīl - vai jūs?

Piederumi

30 produktu tajā pat kategorijā:

Follow us on Facebook