Filtri
Forma
Materiāls
Modelis
Krāsa
Izmērs
Tīrīt Rādīt

Informacje

Balkons | Terase

Šeit ir 349 preces.

 

Gan balkons, gan terase ir vietas, kur lieliski atpūsties. Mēs ne vienmēr varam atļauties dārzu, un privāta āra telpa bieži vien ir zelta vērta. Pareizi iekārtota telpa nodrošinās jums vietu, kur atpūsties un uzņemt viesus siltās dienās. Balkona un terases paklājiņi var palīdzēt to atrisināt. Tie lieliski papildina balkona mēbeles un p...

 

Gan balkons, gan terase ir vietas, kur lieliski atpūsties. Mēs ne vienmēr varam atļauties dārzu, un privāta āra telpa bieži vien ir zelta vērta. Pareizi iekārtota telpa nodrošinās jums vietu, kur atpūsties un uzņemt viesus siltās dienās. Balkona un terases paklājiņi var palīdzēt to atrisināt. Tie lieliski papildina balkona mēbeles un puķes podos. Balkona paklāji papildina jūsu balkona komfortu un padara to nedaudz mājīgāku. Vienkārši kombinējiet tos ar citiem balkona elementiem, lai baudītu laiku patīkamā atmosfērā. Mūsu piedāvājumā pieejamie terases paklāji apmierinās pat visprasīgāko klientu vēlmes. Tie ir ne tikai interesants dekoratīvs papildinājums, bet galvenokārt tie ir ļoti funkcionāli. Iesakām, kādu paklāju izvēlēties savam balkonam vai terasei.

Paklāji balkonam un terasei - kāpēc jums vajadzētu?

Āra paklāji ir aksesuāri, kas dažkārt netiek ņemti vērā. Daudzi cilvēki visvairāk uzmanības pievērš terases mēbelēm un puķēm podos. Taču ir svarīgi saprast, ka balkona vai terases izskatu ietekmē arī balkona vai terases paklāji. Ir labi pārliecināties, ka grīda ir atbilstoši izkārtota un iekļaujas kopējā dizaina koncepcijā. Kāpēc izvēlēties terases paklāju?

  • Ar tās palīdzību varat paslēpt neizskatīgas betona plāksnes, flīzes vai citus grīdas defektus uz balkona. Ja kādu iemeslu dēļ šobrīd nevēlaties nomainīt grīdu, varat izvēlēties paklāju.
  • Āra balkona paklājs labi noderēs gan uz segtiem, gan uz nesegtiem balkoniem. Visbiežāk tas ir izgatavots no laikapstākļu izturīgiem materiāliem. Tāpēc nav vērts atteikties no šāda aksesuāra tikai tāpēc, ka baidāties, ka to sabojās vējš vai lietus.
  • Āra terases paklāji ir lielisks papildinājums dzīvokļos, kur ir mazs bērns, kurš tikko mācās staigāt. Pavadot laiku ārā, mums nav jāuztraucas par to, ka mazulis nokļūs uz aukstām flīzēm, bet gan uz mīksta paklāja, kas izolē no aukstās zemes.
  • Balkona un terases paklāji ir īsts must-have mājoklī, kurā bieži notiek pasākumi ārpus telpām. Tie palīdz radīt ideālu vietu atpūtai un rada mājīgu atmosfēru.
  • Terases paklājs lieliski izolē flīžu vēsumu, tāpēc tas ir lielisks aksesuārs tiem, kam patīk iziet no dzīvojamās istabas uz balkona, piemēram, lai uzspēlētu kafiju brīvā dabā.

Āra paklājs - kam pievērst uzmanību?

Izvēloties dārza, terases vai balkona paklāju, jāpievērš uzmanība vairākiem svarīgiem elementiem. Viņi palīdzēs jums atrast jūsu vajadzībām un vēlmēm ideāli piemērotu modeli. Iesakām, kādi faktori jāņem vērā, izvēloties paklājus balkonam un terasei.

  • Balkona paklāji - to izmērs ir viens no galvenajiem elementiem, kas jāņem vērā. Tas ir jāpielāgo balkona izmēram un izkārtojumam. Daži cilvēki nolemj, ka paklājs aizņems visu grīdu, citi - tikai tās daļu. Tas jau ir atkarīgs no lietotāju individuālās gaumes un vēlmēm.
  • Džutas paklājs balkonam vai varbūt polipropilēna paklājs? Ieteicams izvairīties no dabīgā pīlinga āra piederumiem. Tā ir mazāk izturīga pret laikapstākļu ietekmi, galvenokārt pret mitrumu un sauli. Lieliski noderēs paklāji, kas izgatavoti no mākslīgiem materiāliem, kurus arī ir viegli uzturēt tīrus.
  • Arī terases vai balkona paklāji jāizvēlas, ņemot vērā stilu un krāsu. Tam ir jāsaskan ar citiem elementiem, tostarp mēbelēm vai ziediem. Interesants triks ir izmantot kontrasta principu un izvēlēties modeli pavisam citā krāsā nekā balkona flīzes.
  • Veidojot mājas ārpusi, ir vērts ievērot tos pašus principus, kas tiek ievēroti, iekārtojot interjeru. Balkona paklājiem jāpapildina koncepcija un jābūt interesantam dizaina papildinājumam. Šeit nav vērts vadīties tikai pēc nejaušības. Papildus funkcionalitātei ir labi pievērst uzmanību arī estētikai.

Iedvesmas: Kāds paklājs balkonam un terasei?

Populāra izvēle balkonu un terašu paklājiem ir silto zemes krāsu modeļi. Tie lieliski izskatās kopā ar rotangpalmas vai pītām mēbelēm. To krāsa padara netīrumus mazāk redzamus, kas ir īpaši svarīgi āra paklājiem. Pelēks vai tumši zils āra paklājs jūsu balkonam labi saderēs ar modernām metāla vai tehorattāna mēbelēm. No otras puses, sulīgi zaļš terases paklājs, kas imitē zāli, būs universāls risinājums. Lūk, daži iedvesmas piemēri no balkoniem un terasēm:

  • Polipropilēna balkona paklājs ir viens no populārākajiem risinājumiem. Tas ir ļoti izturīgs pret mitrumu. Turklāt tas neabsorbē netīrumus un ir salīdzinoši viegli tīrāms. Tas ir pieejams dažādos rakstos un krāsās.
  • Interesants risinājums balkonam vai terasei ir arī āra paklājs bambusa paklāja veidā. Neskatoties uz izskatu, tas ir ļoti izturīgs un noturīgs pret netīrumiem. Turklāt tas ir izturīgs pret mitrumu un pelējumu. To bieži izmanto arī lapenēm. Līdzīgas īpašības piemīt arī sizala balkona paklājam.
  • Stīgu balkona paklājs ir plakans austs paklājs. Tas ir universāls risinājums, ko var kombinēt ar gandrīz jebkuru stilu. To raksturo augsta izturība pret netīrumiem un laikapstākļiem, tāpēc to var izmantot daudzus gadus. Stīgu modeļi ir pieejami modernās un tradicionālās versijās. Vilna nedeformējas zem mēbeļu spiediena, kas arī ir šī risinājuma priekšrocība.

Balkona un terases paklājiem jābūt izgatavotiem no materiāliem, kas ir izturīgi pret laikapstākļiem. Jums arī jāapzinās, ka āra piederumi ātrāk kļūst netīri nekā iekštelpu piederumi. Tāpēc ir ieteicams regulāri putekļsūcināt un tīrīt āra paklājus, lai tie saglabātu savas īpašības un kalpotu jums gadiem ilgi.

Vairāk
lapā
Rādīt 289 - 336 of 349 vienības
Rādīt 289 - 336 of 349 vienības

Follow us on Facebook