Filtri
Forma
Materiāls
Modelis
Krāsa
Izmērs
Tīrīt Rādīt

Informacje

Virtuve

Šeit ir 346 preces.

 

Daudzi uzskata, ka virtuve ir īpašs interjers. Šeit ģimene pavada laiku, kopīgi gatavojot maltītes un dažkārt arī ēdot. Tāpēc mēs vēlamies, lai tas būtu mājīgs un silts interjers. Nākamais dabiskais solis ir uzdot sev jautājumu: vai paklājs iederas virtuvē? Galu galā paklājs ir viens no tiem elementiem, kas ir saistīts ar siltum...

 

Daudzi uzskata, ka virtuve ir īpašs interjers. Šeit ģimene pavada laiku, kopīgi gatavojot maltītes un dažkārt arī ēdot. Tāpēc mēs vēlamies, lai tas būtu mājīgs un silts interjers. Nākamais dabiskais solis ir uzdot sev jautājumu: vai paklājs iederas virtuvē? Galu galā paklājs ir viens no tiem elementiem, kas ir saistīts ar siltumu, mājīgumu un papildina interjera dizainu. Mēs atbildam: virtuves paklāji ir lielisks papildinājums! Lai gan lielākajai daļai cilvēku tās joprojām asociējas ar mūsu vecmāmiņu virtuvēm, patiesībā tas ir iekārtojuma elements, kas atkal kļūst arvien populārāks. Lielais pieejamo modeļu klāsts ļauj ikvienam atrast savam dzīvoklim un interjeram ideāli piemērotu modeli. Virtuvēs arvien biežāk ir koka grīdas, kuras neaizstājami papildina, cita starpā, arī pretslīdes virtuves paklāji. Pretēji šķietamajam, pareizi izvēlētu modeli var viegli uzturēt tīru - bez raizēm par neglītu traipu rašanos. Tas ir uzticams veids, kā sasildīt interjeru un izcelt tā raksturu. Iesakām, uz ko vērst uzmanību, izvēloties virtuves paklāju.

Virtuves paklāji - kāpēc jums vajadzētu?

Kāpēc virtuvē ir paklājs? Vai tam ir kāds praktisks iemesls? Neatkarīgi no telpas stila virtuves paklājs var papildināt jūsu interjera dizainu. Šeit mēs jums pastāstīsim, kāpēc jums vajadzētu izvēlēties šāda veida risinājumu.

  • Virtuves grīdas parasti ir izgatavotas no flīzēm vai lamināta. Tās ir aukstas un cietas. Paklāji virtuvē ir lieliski piemēroti cilvēkiem, kas mīl pavadīt laiku, gatavojot ēdienu. Šāds paklājs darba zonā ievērojami uzlabos ikdienas ēdiena gatavošanas komfortu.
  • Virtuves paklāji ir veids, kā sasildīt interjeru un izcelt tā raksturu. Tie var nedaudz atdzīvināt interjeru un piešķirt tam mājīgumu. Tie lieliski iederas gan modernās, gan klasiskā stilā ieturētās telpās. Neapšaubāmi, tās lieliski izskatīsies vietā starp salu un citām mēbelēm.
  • Turklāt virtuves paklājs pasargā grīdu no bojājumiem un skrāpējumiem. Tas ir lielisks amortizācijas veids, piemēram, ja mums kaut kas nokrīt. Turklāt paklāji tiek izmantoti, lai maskētu grīdas nepilnības, ja kādu iemeslu dēļ mēs nevaram atļauties veikt remontu.
  • Pretēji vispārpieņemtam uzskatam, paklāji virtuvē ir praktiski. Pietiek izvēlēties piemērotu modeli, kas lieliski atbilst šīs telpas specifikai un mūsu vajadzībām.
  • Paklāji - neatkarīgi no telpas - ir vienkāršs un ekonomisks veids, kā pārveidot interjeru. Tie izceļ tās raksturu un ļauj izcelt tās svarīgākās iezīmes.

Virtuves paklājs - ko meklēt, izvēloties?

Izvēloties virtuves paklāju, jāpievērš uzmanība vairākiem svarīgiem aspektiem. Viņi palīdzēs jums izvēlēties pareizo modeli, ar kuru būs apmierināti visi mājsaimniecības locekļi. Mums nevajadzētu vadīties tikai pēc dizaina, lai gan arī tam ir liela nozīme visā procesā. Šeit ir uzskaitīti elementi, kuriem jāpievērš uzmanība, iegādājoties paklāju virtuvei.

  • Virtuves paklājiem jābūt ar zemu pile. Virtuves interjeram ir ideāli piemērots modelis ar aptuveni 0,5 cm garu kaudzi. Īsāks kaudze neabsorbē tik daudz netīrumu kā paklājs ar garu kaudzi. Īsāks paklājs ar īsāku kaudzi labi darbojas pat ar kailām kājām. Tāpēc praktisku apsvērumu dēļ virtuvē nav ieteicams izmantot šūpuļveida modeli. Īsāki pīļu paklāji saglabās savas estētiskās īpašības pat pēc daudziem lietošanas gadiem un pareizas kopšanas. Laba izvēle ir virtuves paklāji. Īsāks paklājs arī atvieglo visu veidu drupatas noņemšanu no tā struktūras.
  • Virtuves paklājam jābūt pareizās formas un izmēra. Visbiežāk tiek izvēlēti taisnstūra vai kvadrātveida modeļi. Izplatīti ir arī apaļi un ovāli paklāji. Tomēr izmērs ir jāpielāgo vietai, kur šis piederums tiks novietots. Tam nevajadzētu būt pārāk lielam un nevajadzētu būt iespraustam zem virtuves mēbelēm, lai to varētu viegli pārvietot vai pacelt katru reizi, piemēram, tīrīšanas laikā.
  • Virtuves paklāji un krāsu shēmas. Ir vērts izvēlēties krāsas, kas zināmā mērā slēpj netīrumus. Tas attiecas arī uz pelēku, brūnu vai tumši zilu krāsu. Labi noder dažādas krāsu kombinācijas, ģeometriskie vai ziedu raksti.
  • Arī virtuves paklājiem jābūt viegli tīrāmiem. Tātad: no kā ir izgatavots virtuves paklājs? Vislabākie ir sintētisko šķiedru modeļi, kurus var mazgāt. Tie ir izturīgi pret ūdeni un paklāju tīrīšanas līdzekļiem. Tie noņem arī atsevišķus traipus, nemazgājot visu paklāju.

Iedvesmas: Kāds paklājs virtuvē?

Virtuve ir vieta, kur paklājs var viegli nosmērēties - kaut kas izlīst, kādam kaut kas nokrīt. Tāpēc ir laba ideja rotācijas kārtībā izmantot vismaz divus virtuves paklājiņus. Šeit ir daži modeļi, kas labi iederēsies lielākajā daļā virtuvju.

  • Virtuves virvju paklāji ne tikai lieliski izskatās, bet ir arī izturīgi. Izturīgs pret nodilumu un deformāciju. Tie ir praktiski modeļi, kurus ir viegli tīrīt. Lielā krāsu dažādība ļauj ikvienam atrast kaut ko piemērotu savam mājoklim.
  • Virtuves paklājs ar ģeometriskiem rakstiem ir lielisks veids, kā izcelt interjera moderno raksturu. Turklāt tas lieliski noslēpj iespējamos traipus.
  • Ziedu paklāji virtuvēm ir priekšlikums tradicionālā stilā ieturētiem interjeriem. Tie sasilda interjeru, piešķir tam mājīgu raksturu un ļoti labi nosedz traipus.
  • Virtuves paklājs zem izlietnes vai paklājs visai telpai? Viss ir atkarīgs no jūsu priekšstata par interjera dizainu. Abas versijas darbojas labi, lai gan virtuvēs ieteicams izmantot mazākus modeļus.

Virtuves paklājam galvenokārt jābūt praktiskam - viegli putekļsūcējamam un mitri tīrāmam. Neslīdošs pārklājums novērsīs nelaimes gadījumus virtuvē. Mīkstā tekstūra piešķirs jūsu kājām mājīgumu un patīkamu siltumu, izolējot grīdas aukstumu.

Vairāk
lapā
Rādīt 241 - 288 of 346 vienības
Rādīt 241 - 288 of 346 vienības

Follow us on Facebook