Filtri
Forma
Materiāls
Modelis
Krāsa
Izmērs
Tīrīt Rādīt

Informacje

Shaggy Paklāji

Šeit ir 322 preces.

 

Vai vēlaties, lai iegādātie paklāji vienkārši pārsteidz ar savu fenomenālo izskatu? Vai jūs meklējat priekšlikumus, pateicoties kuriem jūs varēsiet mainīt katru, pat visprasīgāko interjeru? Vai vēlaties modeli, kas kalpos jums ilgu laiku un priecēs jūsu acis? Ja tā, tad esat nonācis ideālā vietā! Šajā kategorijā mūsu inte...

 

Vai vēlaties, lai iegādātie paklāji vienkārši pārsteidz ar savu fenomenālo izskatu? Vai jūs meklējat priekšlikumus, pateicoties kuriem jūs varēsiet mainīt katru, pat visprasīgāko interjeru? Vai vēlaties modeli, kas kalpos jums ilgu laiku un priecēs jūsu acis? Ja tā, tad esat nonācis ideālā vietā! Šajā kategorijā mūsu interneta veikals Dywany Łuszczów piedāvā augstas kvalitātes paklājus, kurus ir vienkārši grūti ignorēt. Šagataini paklāji ir vienkārši paklāji ar gariem matiem, un pats termins ir cēlies no angļu valodas un attiecas uz tādiem vārdiem kā shaggy vai hairy. Šī iemesla dēļ jūs varat sastapties arī ar terminu "raibi paklāji". Tiem raksturīgs arī līdz 10 cm garš vai garāks kaudze. Tā kā šie tekstilizstrādājumi ir tik populāri, mēs nevarējām tos izlaist no sava veikala. Apskatiet mūsu sagatavotos modeļus un izvēlieties sev piemērotāko.

Kāpēc izvēlēties raupju paklāju?

Nenoliedzama raibu paklāju priekšrocība ir, pirmkārt, to ļoti pārsteidzošais izskats. Vai varat iedomāties modeli, kas pievērsīs sev lielāku uzmanību nekā vienkārši paklājs ar garu kaudzi? Droši vien nē, tāpēc šie modeļi ir lielisks risinājums gan tradicionālām, gan modernākām telpām. Viņu izvēle ļaus jums izmantot interjeru un tajā pašā laikā pievienot tam unikālu raksturu. Ne velti milzīga šo paklāju priekšrocība ir arī tas, ka tie ir atšķirīgi, pateicoties to garajam pīlingam. Praksē to lietošana un jo īpaši staigāšana pa tām basām kājām ir vienkārši... ļoti patīkama un relaksējoša. Tāpēc šūpuļveida paklāji ir lielisks risinājums guļamistabām, dzīvojamām istabām, kā arī bērnu istabām. Galu galā mūsu mazajiem bērniem patīk spēlēties uz grīdas. Paklāji ar garu kaudzi ir ļoti biezi, kas savukārt nozīmē, ka tie fantastiski izolē grīdu. Šādu modeli mēs varam veiksmīgi izvietot uz paneļiem, flīzēm vai parketa grīdas. Arī paklājs ar garu kaudzi var izrādīties labs risinājums, ja rodas akustiskas problēmas. Tieši šie tekstilizstrādājumi ļauj ievērojami klusināt telpas, pateicoties to blīvajam un garajam pīlingam. Nevar nepieminēt to, ka matains paklājs, pretēji tam, kā varētu šķist... nav problēmu uzturēt tīru. Regulāra tīrīšana ar putekļu sūcēju un traipu likvidēšana ļaus mums ilgi baudīt mūsu izvēlētā paklāja skaisto apdari.

Kādus pūkainos paklājus jūs varat iegādāties pie mums?

Reaģējot uz mūsu visprasīgāko klientu vajadzībām, esam parūpējušies, lai mūsu piedāvājums būtu patiešām ļoti daudzveidīgs. Vai jūsu iepirkumu sarakstā ir pelēks raupjš paklājs? Ja tā, tad jums noteikti patiks kāds no mūsu Micro, Narin vai Lapin paklājiem. Tomēr, ja sapņojat par zaļu raibu paklāju, meklējiet tikai tādus modeļus kā Galaxy vai Berber kolekciju. Jūs varat iegādāties arī brūnu raibu paklāju vai baltu raibu paklāju. Šajā krāsu klāstā atradīsiet, piemēram, dažādu toņu Space 3D paklājus, zaķu paklājus, kas imitē truša kažokādu, vai Lapin paklājus. Tikai no jums ir atkarīgs, vai izvēlēsieties vienkrāsainu variantu, vai arī tādu, kas pārsteidz ar interesantu dizainu. Protams, nekas jums neliedz iegādāties vairākas dažādas versijas uzreiz. Īpaši, ja pašlaik mēbelējat vairākas istabas savā mājoklī. Papildus plašajam krāsu un unikālo dizainu klāstam mūsu paklāji ir populāri arī to ļoti dažādo izmēru dēļ. Neatkarīgi no tā, vai meklējat mazu vai lielu paklāju, jūs noteikti atradīsiet piemērotu paklāju. Šie populārākie izmēri ir, piemēram, ragains paklājs 160x220, ragains paklājs 120x170 vai ragains paklājs 80x150. Ja sapņojat par neparastu izmēru, kuru nevarat atrast, lūdzu, sazinieties ar mums.

Itāļu paklājs ir fantastisks risinājums daudzām telpām. Izkārtojiet savu modeli telpā, kas līdz šim nav pārsteidzis ar savu izskatu, un pēc dažām minūtēm ... ...tas būs pavisam citādāks. Košus paklājus klienti ļoti bieži izvēlas tieši tāpēc, ka to skaistais izpildījums iet roku rokā ar ārkārtīgi augstu kvalitāti un pievilcīgu cenu. Vēlreiz sirsnīgi aicinām un aicinām iepazīties ar šo unikālo tekstilizstrādājumu variantiem, ko sagatavojām mēs. Mēs garantējam, ka ar tiem būsiet ļoti apmierināts. Šagata paklāji ļauj radīt pārlaicīgus, stilīgus un patiesi pievilcīgus interjerus, kuros mums vienkārši gribas uzturēties. Tomēr ir vērts atcerēties, ka to raksturīgo kaudzīšu dēļ tās nav ieteicamas bieži izmantotās telpās, piemēram, virtuvēs. Par laimi, mūsu citās kategorijās jūs noteikti atradīsiet šādu klāstu, kas savukārt būs... kas paredzēti virtuvei. Izbaudiet iepirkšanos!

Vairāk
lapā
Rādīt 97 - 144 of 322 vienības
Rādīt 97 - 144 of 322 vienības

Follow us on Facebook