Vilnas paklājs SUPERIOR Kasim rāmis rubīns

Jauns produkts

DYWILAN

vilnas augstums: aptuveni. 8 mm

kopējais svars: aptuveni. 3,70 kg/m2

dzijas veids: 100% Jaunzēlandes vilna

pāļu blīvums: 890.400 pkt/m2

ražošanas valsts: Polija

Vairāk informācijas

  piegādes izmaksas no: 15,44 €
  sūtījums nosūtīts 48 stundu laikā
  mēs piegādājam starptautiski
  30 dienas, lai atgrieztu preces
  2 gadu garantija
  Maksājums skaidrā naudā pēc piegādes

589,60 € AR PVN


Datu lapa

MateriālsVilna
FormaTaisnstūrveida
ModelisCiti dizaini

Vairāk informācijas

SUPERIOR vilnas paklāji - luksusa klasika

Vintage un retro stils ir iekarojis miljoniem cilvēku visā pasaulē. Klasisks, pārlaicīgs dizains apvienojumā ar elegantām krāsām izceļ jebkura interjera unikalitāti.

Vilnas paklāju kolekcija SUPERIOR ir veltījums klasiskiem rakstiem. Skaistas rozetes lieliski saderēs ar koka mēbelēm, veidojot klasiska stila kompozīciju. Dzīvojamā istaba vai guļamistaba kļūs par karalisku, greznības pilnu vietu.

Paklāji SUPERIOR ir izgatavoti no 100% vilnas. Tas ir pilnīgi dabisks materiāls un ir ļoti izturīgs. Vilnas paklāji var priecēt ar savu skaisto izskatu pat vairākus gadus. Salīdzinājumam - sintētiskie paklāji jau pēc dažiem gadiem vai pat mēnešiem uzrāda lietošanas pazīmes. Šis izstrādājums nav lētākais, taču tā kvalitāte nodrošina visaugstāko iespējamo kvalitāti un izturību, kas kalpos paaudžu paaudzēm.

Vilnas paklāji no citiem izstrādājumiem atšķiras arī ar to, ka tos var ieklāt ap kamīnu. Vilna ir dabiski nedegoša - tā kūst tikai ļoti augstā temperatūrā. Tas nozīmē, ka uz vilnas paklāja nokrituša oglīte neizraisīs ugunsgrēku.

 

Paklāja raksturojums SUPERIOR:

  • Izgatavots no 100% dabīgas vilnas - mīksta, patīkama pieskārienam materiāla;
  • Elegantas un skaistas krāsas apvienojumā ar vintage stila rakstu piešķirs eleganci un greznību jebkuram interjeram;
  • Tam ir OEKO-TEX sertifikāts, kas garantē videi un cilvēkiem drošu sastāvu;
  • Augstākā kvalitāte apvienojumā ar materiāla augsto izturību un elastību nozīmē, ka šis izstrādājums kalpos kā skaists dekors vairākus vai pat vairākus gadus;
  • Vilnas paklājs sākotnēji var viegli putekļot - tā ir dabiska materiāla īpašība. Tomēr mēs jums apliecinām, ka tas nekādā gadījumā nav traucējoši vai kaitīgi.

Izvēloties SUPERIOR paklāju, ir vērts atcerēties arī to, ka vilna uzsūc šķidros netīrumus. Lai gan šis paklājs būtu ideāli piemērots viesistabai, tas var nederēt virtuvē.

Tomēr tas nemaina faktu, ka vilnas paklāji ir vislabākā izvēle, ja vēlaties ienest siltumu, lielisku komfortu un greznību savā interjerā.

Vai jums tāpat kā mums patīk vintage stils? Ja tā, jums patiks SUPERIOR paklāji!

 

 

Piederumi

30 produktu tajā pat kategorijā:

Follow us on Facebook