Paklājs Akrila ELITRA 8105 Abstrakcijas vintage ziloņkauls / oranžs

Jauns produkts

biezi austs paklājs

kopējais biezums: aptuveni. 12 mm

kopējais svars: aptuveni. 2,5 kg/m2

dzijas veids: 100% Akrila

Vairāk informācijas

  piegādes izmaksas no: 15,44 €
  sūtījums nosūtīts 48 stundu laikā
  mēs piegādājam starptautiski
  30 dienas, lai atgrieztu preces
  2 gadu garantija
  Maksājums skaidrā naudā pēc piegādes

203,31 € AR PVN


Datu lapa

MateriālsAkrila
FormaTaisnstūrveida
ModelisCiti dizaini

Vairāk informācijas

Skaisti un eleganti - akrila paklāji no ELITRA kolekcijas

Pirms izvēlēties ideālu paklāju interjeram, ikviens uzdod daudz jautājumu. Kādu paklāju izvēlēties, lai tas būtu skaists daudzus gadus? Kurš izstrādājums būs vislabākais cilvēkiem, kas cieš no alerģijām? Kāds izstrādājums apvieno augstu kvalitāti un skaistu dizainu? Atbilde uz visiem šiem jautājumiem ir tikai viena - akrila paklājs no ELITRA kolekcijas.
ELITRA moderno paklāju kolekcija tika radīta, lai pat pieticīgā telpā ienestu eleganci, stilu un prestižu. Delikātie, ļoti modīgie raksti piešķirs jebkuram interjeram jaunu raksturu. Akrils kā viens no labākajiem materiāliem garantē, ka apmierinātība ar izgatavošanas kvalitāti un skaisto dizainu priecēs gan mājiniekus, gan viesus.
Akrila paklājs ir arī labākais risinājums alerģiju slimniekiem. Sintētiskie akrila sari nekaitina un novērš putekļu uzkrāšanos. Blīvi austās šķiedras ir ļoti viegli tīrāmas. Ļoti svarīga alerģiju gadījumā ir arī akrila dabiskā īpašība - tajā neveidojas putekļu ērcītes, baktērijas, pelējums vai sēnītes.

ELITRA akrila paklāju raksturīgās iezīmes:

- Klusinātas krāsas lieliski izcels interjera mūsdienīgumu un piešķirs elegances noskaņu;
- Akrila šķiedru krāsa ir noturīga pret izbalēšanu pat saules gaismas ietekmē - paklāju var novietot jebkurā mājas vietā, arī pie loga;
- ražošanā izmantotajam akrilam piemīt antielektrostatiskas īpašības - tāpēc staigāšana pa to basām kājām vai zeķēs ir ļoti patīkama;
- Augsta kvalitāte apvienojumā ar augstu materiāla izturību un elastību padara šo izstrādājumu par skaistu rotājumu daudziem gadiem;
- Tie lieliski darbojas arī tad, ja tiek izmantota grīdas apsildāmā grīda - tie ilgāk saglabā siltumu;
- Visi šīs kolekcijas paklāji ir marķēti ar OEKO-TEX sertifikātu, kas garantē drošu sastāvu;
- Akrila paklāji sākumā var nedaudz putekļot - tā ir dabiska šī materiāla īpašība. Tomēr mēs jums apliecinām, ka tas nekādā veidā nav traucējoši vai kaitīgi.

Padariet savu interjeru skaistu un elegantu gadiem ilgi! Akrila paklāji ir augstas kvalitātes apstrādes, skaistu rakstu un drošas lietošanas apvienojums.


Mēs iemīlējāmies akrila paklājos no ELITRA kolekcijas. Pārbaudiet, cik skaisti tie izskatīsies jūsu mājās!

 

 

 

Piederumi

30 produktu tajā pat kategorijā:

Follow us on Facebook