Paklājs Akrila VALS 2340 Rāmis ornaments ziloņkaula kauls / bēšs

Jauns produkts

biezi austs paklājs

kopējais biezums: aptuveni. 13 mm

kopējais svars: aptuveni. 3,0 kg/m2

dzijas veids: 100% Akrila

Vairāk informācijas

  piegādes izmaksas no: 15,44 €
  sūtījums nosūtīts 48 stundu laikā
  mēs piegādājam starptautiski
  30 dienas, lai atgrieztu preces
  2 gadu garantija
  Maksājums skaidrā naudā pēc piegādes

67,77 € AR PVN


Datu lapa

MateriālsAkrila
FormaTaisnstūrveida
ModelisCiti dizaini

Vairāk informācijas

VALS akrila paklājs - ideāls risinājums elegances cienītājiem

Pirms izvēlēties perfektu paklāju interjeram, ikviens sev uzdod daudz jautājumu. Kādu paklāju izvēlēties, lai tas būtu skaists daudzus gadus? Kurš produkts ir vispiemērotākais cilvēkiem, kuri cieš no alerģijām? Kurš produkts apvieno augstu kvalitāti un skaistu dizainu? Atbilde uz visiem šiem jautājumiem ir viena - VALS akrila paklājs.

AKRYL VALS kolekcija tika radīta, lai piešķirtu eleganci, šiku un prestižu pat pieticīgai telpai. Skaistie raksti un krāsas spēj priecēt jūsu mājiniekus daudzus gadus. Tas viss, pateicoties tam, ka akrils ir viens no labākajiem un izturīgākajiem materiāliem, no kuriem var izgatavot paklāju. Tās kvalitāte noteikti izceļas salīdzinājumā ar lētākiem sintētiskiem produktiem.

Akrila paklājs ir arī labākais risinājums alerģiju slimniekiem. Sintētiskais akrila pīrāgs nav alerģisks. Blīvais kaudze neabsorbē putekļus iekšpusē. Tā rezultātā tas paliek paklāja virskārtā, un, lai paklāju uzturētu nevainojami tīru, nepieciešams tikai putekļu sūcējs. Ļoti svarīgi ir arī tas, ka akrila šķiedras neattīsta ērces, baktērijas, pelējumu vai sēnītes.

Akrila paklāju raksturojums VALS:

  • Pieklusinātas krāsas lieliski izceļ jebkura interjera eleganci;
  • Akrila šķiedru krāsa ir noturīga pret izbalēšanu pat saules gaismas ietekmē - paklāju var bez raizēm ieklāt jebkurā vietā mājā, pat pie loga;
  • Ražošanas procesā izmantotajam akrilam piemīt antiselektrostatiskas īpašības - paklājs neelektrizējas, tāpēc staigāšana pa to basām kājām vai zeķēs ir ļoti patīkama;
  • Augstā kvalitāte apvienojumā ar augstu materiāla izturību un elastību nozīmē, ka šis izstrādājums kalpos kā skaists dekors vairākus vai pat vairākus gadus;
  • Tās ir ideāli piemērotas arī grīdas apsildes sistēmām - tās ilgāk saglabā siltumu;
  • Visiem kolekcijas paklājiem ir OEKO-TEX sertifikāts, kas garantē drošu sastāvu;
  • Sākotnēji akrila paklāji var būt nedaudz putekļaini - tā ir dabiska materiāla īpašība. Tomēr mēs varam apliecināt, ka tas nekādā veidā nav traucējošs vai kaitīgs.

Ja jums gadījās iegādāties lētu sintētisko paklāju, kas pēc dažiem mēnešiem vairs neizskatījās perfekti, akrila paklāji noteikti kompensēs šo slikto pieredzi. Augsta kvalitāte apvienojumā ar skaistu dizainu jebkuram interjeram piešķirs pavisam citu raksturu.

Pārbaudiet, kā akrila paklājs no VALS kolekcijas pārveidos jūsu mājas!

 

Piederumi

30 produktu tajā pat kategorijā:

Follow us on Facebook