Vilnas paklājs OMEGA LAVA medus

Jauns produkts

DYWILAN

sastāvs: 100% dabiskā vilna

biezums: aptuveni. 9 mm

svars: 2,60 kg/m

Vairāk informācijas

  piegādes izmaksas no: 15,44 €
  sūtījums nosūtīts 48 stundu laikā
  mēs piegādājam starptautiski
  30 dienas, lai atgrieztu preces
  2 gadu garantija
  Maksājums skaidrā naudā pēc piegādes

238,20 € AR PVN


Datu lapa

MateriālsVilna
FormaTaisnstūrveida
ModelisCiti dizaini

Vairāk informācijas

Mīksts, silts, dabīgs - iepazīstieties ar OMEGA vilnas paklāju kolekciju


Dzīvojamā istaba- viena no vissvarīgākajām istabām katrā mājā. Tāpēc ir vērts pārliecināties, ka atmosfēra tur veicina atpūtu un patīkamus mirkļus. Lai to nodrošinātu, ir vērts izvēlēties vienu ļoti svarīgu aksesuāru - paklāju.
Vilnas paklāji no OMEGA kolekcijas ir mūžīgs produkts, kas iepriecinājis daudzus vintage un retro stila cienītājus ar savu maigumu un siltumu. Smalki austrumnieciski raksti apvienojumā ar neticami elegantām krāsām rada skaistu vietu atpūtai un rotaļām.
Vilna, ko izmanto OMEGA paklāju ražošanā, ir 100% dabīgs un atjaunojams materiāls. Pateicoties tam, mēs varam būt pārliecināti, ka dzīvojam harmonijā ar dabu. Vilnas īpašības ir bijušas nenovērtējamas paaudzēm. Materiāla siltums ļaus jums atpūsties pēc smagas dienas. Vilna ir lieliski piemērota iekštelpām, kurām ir problēmas ar atbilstoša gaisa mitruma uzturēšanu. Šīs izejvielas dabiskais īpašums ir tāds, ka tā absorbē mitrumu, ja ir pārāk daudz mitruma, un atdod to, ja tā trūkst.


OMEGA paklāja raksturīgās iezīmes:

- Izgatavots no 100% dabīgas vilnas materiāla. Tāpēc tas ir videi draudzīgs;
- elegantas un skaistas krāsas kombinācijā ar vintage rakstu padarīs interjeru gandrīz karalisku;
- tai ir OEKO-TEX sertifikāts, kas garantē videi un cilvēkiem drošu sastāvu;
- augstākā kvalitāte apvienojumā ar augstu materiāla pretestību un tā elastību padara šo izstrādājumu par skaistu rotājumu daudzus gadus;
- Paklājs, kas izgatavots no vilnas, sākumā var nedaudz noputēt - tā ir šī materiāla dabiska iezīme. Tomēr mēs jums apliecinām, ka tas nekādā veidā nav apgrūtinošs vai kaitīgs.

Iekļaujiet savā interjerā nelielu greznību - pateicoties vilnas paklājiem, tas ir iespējams ļoti vienkārši. Daudz augstāka kvalitāte salīdzinājumā ar sintētiskajiem paklājiem daudzus gadus iepriecinās mājsaimniecības locekļus ar paklāja komfortu un maigumu.


Dzīvojamā istaba, guļamistaba vai varbūt koridors? Kura istaba jūsu mājās būtu labākais OMEGA vilnas paklājs?

Piederumi

30 produktu tajā pat kategorijā:

Follow us on Facebook