BONA Koks Floor Tīrītājs

Jauns produkts

pieejamā jauda: 4 litry

ražošanas valsts: Zviedrija

 

Vairāk informācijas

  piegādes izmaksas no: 15,44 €
  sūtījums nosūtīts 48 stundu laikā
  mēs piegādājam starptautiski
  30 dienas, lai atgrieztu preces
  2 gadu garantija
  Maksājums skaidrā naudā pēc piegādes

37,40 € AR PVN


Vairāk informācijas

Bona Care Floor Cleaner ir paredzēts visu veidu lakotu, nevaskainu koka grīdu tīrīšanai. Bona Care grīdas tīrītājs ir lietošanai gatavs produkts. Tas ir pieejams arī 4 litru uzpildes iepakojumā.

    Īpaši izstrādāts lakotu koka un korķa grīdu tīrīšanai;
    Piemērots lietošanai gan dzīvojamās, gan komerciālās telpās;
    Savietojams ar Bona koksnes grīdu atsvaidzinātāju
    Viegli lietojams

Bona Wood Floor Refresher ir īpaši izstrādāts efektīvai lakotu un vaskotu koka grīdu tīrīšanai. Tas ir ērts, lietošanai gatavs, pH neitrāls aerosola tīrīšanas līdzeklis.
Īpašā formula "bez svītrām" neatstāj blāvus nosēdumus, vienlaikus efektīvi notīrot pat visnospriegotākos netīrumus. Šo tīrīšanas līdzekli var izmantot kopā ar koka grīdu kondicionieri, koka grīdu pastām un daudziem citiem Bona produktiem Bona koka virsmu aizsardzībai.

Galvenie ieguvumi:
Īpaši izstrādāts lakotām koka grīdām. Var lietot kopā ar Bona atsvaidzinātāju un pulēšanas līdzekli. Gatavs lietošanai, viegli lietojams

Produkta sastāvs:
ŪDENS, garas ķēdes (C10) alkoksilēts alkoksilspirts, PPG-2 METHYL ETER, spirta etoksilāts, PROPILĒNA GLYKOLA PROPILĒNA ETER, alanīns, N,N-BIS(karboksimetil)-, trinātrija sāls, polimērs, citronskābe, smaržviela, BENZISOTHIAZOLINONS, NĀTRIJA HIDROKSĪDS, krāsviela.

11 produktu tajā pat kategorijā:

Follow us on Facebook