Filtri
Forma
Materiāls
Modelis
Krāsa
Izmērs
Tīrīt Rādīt

Informacje

Apaļš

Šeit ir 303 preces.

 

Viena no lietām, kas piešķir telpai mājīgumu, ir paklājs. Tā kā ir daudz dažādu krāsu un rakstu, ir viegli iekārtot istabu jebkurā sev tīkamā stilā. Mums ir plašs paklāju klāsts dažādos izmēros, un visi tie ir izgatavoti no dabīgiem vai sintētiskiem materiāliem un ar dažādu pūru augstumu. Apaļie paklāji ir interesants risinājums...

 

Viena no lietām, kas piešķir telpai mājīgumu, ir paklājs. Tā kā ir daudz dažādu krāsu un rakstu, ir viegli iekārtot istabu jebkurā sev tīkamā stilā. Mums ir plašs paklāju klāsts dažādos izmēros, un visi tie ir izgatavoti no dabīgiem vai sintētiskiem materiāliem un ar dažādu pūru augstumu. Apaļie paklāji ir interesants risinājums - tie ir smalkas, dažkārt pat ekstravagantas formas, kas, ja ir labi izvēlēti, var gan piesaistīt uzmanību, gan maigi papildināt jūsu interjeru. Mūsu piedāvājumā jūs atradīsiet produktu, kas lieliski iederēsies esošajā iekārtojumā, bet arī tādu, kas to krasi mainīs! Pārbaudiet arī mūsu katalogu - izpārdošanu, kur pieejami lēti iepriekšējo kolekciju paklāju modeļi!

Izvēlieties ideālo apaļo paklāju savam interjeram!

Mēs pastāvīgi paplašinām savu klāstu un ieviešam jaunus dizainus, lai mūsu klientiem būtu no kā izvēlēties. Tas palielina iespējas atrast perfektu apaļu paklāju, lai izdaiļotu savu istabu pēc jūsu vēlmēm! Starp pieejamajiem modeļiem jūs atradīsiet dažādu izmēru paklājus. Mazāki, līdz 100 cm, ir piemēroti vannas istabām vai gaiteņiem. Apaļi paklāji ar 140 cm vai 160 cm diametru rotās dzīvojamo istabu vai bērnu istabu.

Apaļais paklājs - Kāds ir labākais materiāls?

Izvēloties konkrētu izstrādājumu, ir vērts pievērst uzmanību materiālam, no kura tas izgatavots. Mūsu veikalā, cita starpā, ir pieejami šādi audumi: vilna, poliesteris, polipropilēns. Gaiteņos vai pie ieejas ir vērts izvēlēties mākslīgo materiālu, jo tas ir mazgājams un nezaudē krāsu. Populārajiem poliestera un polipropilēna materiāliem ir raksturīga izturība, turklāt, piemēram, mākslīgais pīlings, kas izmantots, piemēram, raibajos paklājos, ir ļoti mīksts un patīkams uz tausti. Tāpēc šāds pūkains aksesuārs lieliski rotās grīdu, piemēram, bērnu istabā, pasargājot bērnus no aukstuma un tieša kontakta ar cietu zemi. Turklāt tie ir arī viegli, tāpēc tos ir viegli pārvietot, kad tas ir nepieciešams - apaļš paklājs var kalpot kā atsevišķa rotaļu zona. Mākslīgie audumi labi noder arī vannas istabā - tie ir absorbējoši, ātri žūst un liekais mitrums neietekmē pūkas kvalitāti. Dabas materiāliem ir arī vairākas priekšrocības. Ikviens zina, cik patīkamu siltumu rada augstas kvalitātes vilna. No šāda auduma izgatavots apaļš paklājs būs ļoti izturīgs un noturīgs pret nodilumu. Liels apaļš paklājs ar skaistām, skaidrām un piesātinātām krāsām būs ne tikai noderīgs, bet arī ļoti dekoratīvs rotājums, kas piešķirs klasi.

Svarīgs ir ne tikai izskats!

Arī kaudzes augstumam ir liela nozīme tīrīšanas procesā. Īsas pīnes ir vieglāk atsvaidzināt, un vieglākus netīrumus var notīrīt pat ar mitru drānu. Garāki plūksnotie audumi piešķir telpai mājīgumu un ir saistīti ar komfortu. Gan dabīgie, gan mākslīgie materiāli laiku pa laikam ir jānodod tīrīšanas speciālistu rokās, kuri, izmantojot pareizos līdzekļus, var padarīt jūsu paklāju kā jaunu un brīnišķīgi smaržojošu.

Kāds interjers sader ar apaļu paklāju

Vai vēlaties uzzināt, kurā telpā vislabāk derētu apaļais paklājs? Nav noteiktu noteikumu, kas iesaka vai aizliedz izmantot apaļus piederumus - viss ir atkarīgs no izkārtojuma un īpašnieka vēlmēm. Izvēloties šādus aksesuārus, jūs varat ne tikai papildināt interjeru, bet arī piešķirt telpai nedaudz rakstura. Visvieglāk ir apļveida paklāju apvienot ar apaļu mēbeli. Tāpēc to bieži novieto zem kafijas galdiņa vai soliņa. Šis aksesuārs labi sader arī ar apaļām mēbelēm, piemēram, lampām vai pufiem. Dažreiz pietiek ar to, ka viesistabas mēbelēm ir ovāla apdare. Jūsu istabā nav nekādu apaļu elementu? Tas nenozīmē, ka jums ir jāatsakās no izvēlētās formas. Apaļš paklājs, ja tas ir labi pieskaņots interjeram, labi izskatīsies arī kombinācijā ar taisnstūra vai kvadrātveida mēbelēm, tikai papildiniet to ar aksesuāriem, kas saglabā apļa formas atkārtojamību, piemēram, spilveniem vai spoguļiem.

Kā izmantot apaļu paklāju kompozīcijā?

Dzīvojamā istaba ir vieta, kur svarīga ir ne tikai mēbeļu harmonija, bet arī klimats, kas tajā valda. Daži dod priekšroku mājīgumam, bet citi izvēlas minimālismu vai diezgan stingru raksturu. Apaļajam paklājam ir ļoti maiga līnija, tāpēc, labi novietojot, tas atdzīvinās interjeru un piešķirs dinamiku. Tās īpašības var izcelt, izvēloties piemērotu krāsu. Tas ir arī lielisks veids, kā interjerā ienest mazliet trakulības. Tumši zaļi aksesuāri labi sader ar brūnām mēbelēm, violetā krāsa ir ieteicama pelēkām mēbelēm, un gandrīz visi toņi lieliski izskatās ar melnām mēbelēm. Ja esat noskaņojies uz ko spilgtu un vienkrāsains paklājs nav tas, ko meklējat, apskatiet mūsu rakstainos paklājus, piemēram, ar interesantiem ģeometriskiem vai austrumu motīviem. Arī paklāji ar bārkstīm un boho modeļi atkal ir modē! Dekorējiet minimālisma interjeru ar baltiem un krēmkrāsas toņiem, lai piešķirtu elegantu izskatu. Guļamistabām vai bērnu istabām iesakām izmantot pasteļtoņus, kas piešķir mājīgumu un siltumu. Ir arī iespēja drosmīgajiem - kompozīcijā var izmantot vairākus apaļus paklājus, piemēram, dažādu izmēru vai krāsu. Kombinācijas var būt pieskaņotas, bet arī gluži pretēji - kontrastējošas, īpaši modernos interjeros.

Vairāk
lapā
Rādīt 49 - 96 of 303 vienības
Rādīt 49 - 96 of 303 vienības

Follow us on Facebook