Filtri
Modelis
Forma
Materiāls
Krāsa
Platums
Tīrīt Rādīt

Informacje

Mūsdienu

Šeit ir 163 preces.

 

Iekārtojot interjeru, ir vērts likt uzsvaru uz augstu izstrādājumu kvalitāti, lai pēc iespējas ilgāk saglabātu to izturību un funkcionalitāti. Tāpēc mēs saviem klientiem piedāvājam modernus paklājus metros. Esam sagatavojuši plašu dažādu modeļu piedāvājumu - jūs viegli atradīsiet modeli, kas ideāli saderēs ar jūsu pašreizējo iekārtojumu.

Kāp...

 

Iekārtojot interjeru, ir vērts likt uzsvaru uz augstu izstrādājumu kvalitāti, lai pēc iespējas ilgāk saglabātu to izturību un funkcionalitāti. Tāpēc mēs saviem klientiem piedāvājam modernus paklājus metros. Esam sagatavojuši plašu dažādu modeļu piedāvājumu - jūs viegli atradīsiet modeli, kas ideāli saderēs ar jūsu pašreizējo iekārtojumu.

Kāpēc izvēlēties paklāju segumu?

Mūsu piedāvātie paklāji visbiežāk tiek izmantoti gaiteņos, gaiteņos, kā arī uz kāpnēm vai platformām. Šāds interjera apdares elements sniedz tā lietotājiem daudzas priekšrocības:

  • Komforta sajūta un aizsardzība pret nepatīkamu aukstumu - mīksti audumi pasargā kājas no aukstās grīdas un patīkami tās ietin;
  • pasargā grīdu no bojājumiem - gaiteņi un gaiteņi strauji nodilst intensīvas lietošanas dēļ. Pareizi aizsargāta grīda būs mazāk uzņēmīga pret mehāniskiem bojājumiem, piemēram, nobrāzumiem un skrāpējumiem;
  • novērš paslīdēšanu un mīkstina kritienus - stingri piestiprināts celiņš gaitenī vai uz kāpnēm palielina iemītnieku, īpaši bērnu, drošību;
  • rotā interjeru - gan pūkainiem paklājiem ar garo, gan īso pūru ir svarīga dekoratīva funkcija mājoklī vai dzīvoklī.

Kā saskaņot paklājus ar interjera dizainu?

Daudzi mūsu klienti paklāju rakstu vai krāsu pieskaņo savam mājas vai dzīvokļa interjeram. Tāpēc mums ir tik svarīgi piedāvāt pēc iespējas plašāku modeļu klāstu, kas telpu rotās daudzus gadus. Gaišas krāsas, piemēram, gaiši, krēmkrāsas vai maigi brūni un pelēki, padara telpu optiski lielāku. Tie ļoti smalki saplūst ar līdzīgiem toņiem uz sienām un gaiša koka elementiem, piemēram, grīdlīstēm un margu margām. Tumšākas vai spilgtākas krāsas noteikti piesaista uzmanību. Tumši zili, sarkani vai tumši zaļi paklāji izskatīsies eleganti un labi iederēsies klasiskos apstākļos. Universāli risinājumi, piemēram, melns, balts vai abu krāsu kombinācija, papildinās glamūra stila interjeru, taču tie labi izskatīsies arī kā dekoru fons, izceļot citas telpas priekšrocības, piemēram, stilīgus logus vai tapetes. Lai gan ļoti populāri ir vienkrāsaini modeļi, klienti aizvien biežāk izvēlas priekšnama paklājus ar rakstu, kas tiem piešķir dinamiku un raksturu. Izteiksmīgu un skaidru ornamentu cienītājiem iesakām turku ornamentus, kuriem raksturīgi izteiksmīgi ornamenti, kas parasti veidoti zelta un sarkanā tonī. Pieejami arī Beļģijas vintage dizaini interesantos toņos, piemēram, tirkīza, zilā un dzeltenā krāsā. Ja meklējat maigus rotājumus, iepazīstieties ar piedāvātajiem izstrādājumiem ar marmora vai akmens imitācijas rakstiem. Tas ir ideāls risinājums tiem, kam nepieciešami klasiski un delikāti, taču atšķirīgi risinājumi. Pareizi piemeklēts modelis izceļ interjera estētiku. Tāpēc, izvēloties konkrētu rakstu, apsveriet, kāds stils dominē jūsu telpā, un padomājiet, kādu efektu vēlaties. Ar šo vienu piederumu var pilnībā mainīt interjeru - atdzīvināt telpu, uzsvērt mājīgumu vai pabeigt interjeru ar smalku krāsu akcentu.

Audumam jāatbilst jūsu vēlmēm - gan pēc izskata, gan kvalitātes.

Pieņemot lēmumu par paklāja paklāju izmantošanu gaitenī, jums ir jāzina, kurš audums labāk iederēsies jūsu interjerā. Tas ir atkarīgs no vairākiem faktoriem - vissvarīgākais ir vieta. Ja produktu izmantojat, piemēram, koridorā ar ieejas durvīm, ir vērts likt uz zemāku kaudzi, lai tīrīšana būtu viegla un efektīva. Telpās, kur bruģis nav pakļauts daudzu veidu netīrumu iedarbībai un ir paredzēts kā patīkams segums, pa kuru ir ērti staigāt, mēs iesakām izmantot pūkainu veidu vai ar garāku kaudzi. Materiālu izvēle:

  • dabiska - piemēram, vilna; ļoti izturīga, ar pienācīgu kopšanu tā kalpo ilgi. Tā nodrošina daudz siltuma, labi izolē un aizsargā grīdu, kā arī izskatās grezni;
  • mākslīgie - piemēram, no poliestera, polipropilēna; tie var būt arī ļoti mīksti un patīkami uz tausti. Mākslīgo materiālu paklāju kvalitāte bieži vien ir ļoti līdzīga dabīgo materiālu kvalitātei, taču tie ir pieejami par pievilcīgāku cenu, kas atvieglo investīciju veikšanu kvalitatīvā izstrādājumā. Rakstu un krāsu daudzveidība ir gandrīz neierobežota. Turklāt tās ir viegli tīrāmas, bieži vien ir noturīgas pret netīrumiem un putekļiem, kas ir noderīgi alerģiju slimniekiem, un laika gaitā nezaudē krāsu.

Bruģis uz metru - ērts risinājums

Iespēja iegādāties bruģi metriskā gabarītā padara to piemērotu praktiski jebkurai telpai. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties izrotāt mājas gaiteni vai izveidot garu paklāja celiņu, lai norādītu virzienu, - šis risinājums labi noder lielās zālēs, kur ir nepieciešama atsevišķa pastaigu zona. Šādā veidā jūs varat būt pārliecināts, ka gaitenis un visi mājas vai dzīvokļa koridori ir izrotāti ar vienu un to pašu rakstu. No mūsu piedāvājumā pieejamajiem modeļiem varat izvēlēties ne tikai garumu, bet arī platumu. Pēc īpaša pasūtījuma mēs pielāgosim izstrādājumu izmēriem, kas rotās telpu tieši tā, kā jūs to iedomājāties.

Vairāk
lapā
Rādīt 49 - 96 of 163 vienības
Rādīt 49 - 96 of 163 vienības

Follow us on Facebook