Filtri
Forma
Materiāls
Modelis
Krāsa
Izmērs
Tīrīt Rādīt

Informacje

Bērnu paklāji

Šeit ir 245 preces.

 

Ikviens vecāks noteikti ne reizi vien ir domājis par to, kāds paklājs bērna istabai būtu vislabākais iespējamais risinājums. Mazākajiem bērniem patīk spēlēties uz grīdas, tāpēc mums ir jānodrošina, lai viņiem būtu piemērotas grīdas. Tāpēc šajā kategorijā mūsu interneta veikals Dywany Łuszczów piedāvā plašu bērnu pa...

 

Ikviens vecāks noteikti ne reizi vien ir domājis par to, kāds paklājs bērna istabai būtu vislabākais iespējamais risinājums. Mazākajiem bērniem patīk spēlēties uz grīdas, tāpēc mums ir jānodrošina, lai viņiem būtu piemērotas grīdas. Tāpēc šajā kategorijā mūsu interneta veikals Dywany Łuszczów piedāvā plašu bērnu paklāju klāstu, kas bauda neatslābstošu popularitāti pat visprasīgāko klientu vidū. Neatkarīgi no tā, vai jūsu iepirkumu sarakstā ir paklājs meitenei vai paklājs zēnam, jūs noteikti atradīsiet interesantu modeli. Vienkārši apskatiet mūsu piedāvājumu tieši tagad. Uzņēmumā Dywany Łuszczów mēs pierādām, ka tekstilprecēm bērniem nebūt nav jāizskatās garlaicīgām un bezgaumīgām. gluži pretēji, tie var izraisīt apbrīnu tieši ar raksturīgo apstrādi, skaistām krāsām un interesantiem motīviem.

Kādas ir mūsu bērnu paklāju īpašības?

Mēs labi apzināmies, ka paklājiem bērniem pirmām kārtām ir jāpārsteidz ar ļoti labu izgatavošanas kvalitāti. Tāpēc mēs izmantojam tikai tādus materiālus, kas garantē ilgu attiecīgo modeļu kalpošanas ilgumu un to lietošanu bez problēmām. Mūsu bērnu paklājos izmantoto materiālu vidū ir, piemēram, polipropilēna termoset frise, kam raksturīgi īpaši savīti pavedieni. No šī materiāla izgatavotie paklāji ir ļoti cieši austie, un tas nozīmē, ka pa tiem ir ļoti ērti staigāt. Jūs atradīsiet arī poliestera paklājus, kas savukārt ir populāra izvēle, pateicoties to ļoti patīkamajam izskatam un ļoti pievilcīgajai cenai. Tā kā ir plaša dažādu versiju, rakstu, krāsu un izmēru izvēle, atrast pareizo bērna istabai nav problēma. Daži no populārākajiem modeļiem ir 200x300 bērnu paklājs, 160x220 bērnu paklājs vai 120x170 bērnu paklājs. Ja jums neizdodas atrast vajadzīgo izmēru, lūdzu, sazinieties ar mums. Mēs palīdzēsim jums atrast jūsu bērna istabai piemērotu paklāju. Risinājums, ko vecāki bieži izvēlas, ir iegādāties tik daudz paklāju vai vienu pietiekami lielu, lai nosegtu visu bērnu istabas grīdu.

Kurš paklājs bērna istabai? Populāri motīvi un krāsas

Nav svarīgi, vai pērkat bērnu paklāju meitenei vai zēnam. Jūs, iespējams, smagi domājat, kādu krāsu vai motīvu izvēlēties. Agrāk tika uzskatīts, ka rozā krāsas toņi ir vispiemērotākie mazajām princesēm, bet zilie - zēniem, taču mūsdienās mēs pievēršam uzmanību arī citām krāsām. Bērna istabai varat iegādāties pelēku, baltu, zaļu vai pat sarkanu paklāju. Vai arī piparmētru krāsas paklājs? Viss ir atkarīgs no tā, kā vēlaties, lai telpa izskatītos galarezultātā. Populāri ir visi motīvi ar dzīvniekiem, taču varat izvēlēties arī bērnu ielas paklāju. Šajā kategorijā mēs varam ieteikt, piemēram, Petit Town modeļus, kas pārsteidz ar savu estētisko un funkcionālo izpildījumu. Petit kolekcijā atradīsiet arī daudz interesantu dzīvnieku, kas noteikti patiks daudziem mazajiem saņēmējiem. Atkarībā no tā, kādu variantu meklējat, varat izvēlēties kvadrātveida vai taisnstūrveida bērnu paklāju. Mums ir arī apaļu paklāju klāsts, kas ir ideāli piemēroti nedaudz mazākām telpām. Liela platuma paklājs ir labs risinājums lielai telpai, jo tas ļauj bērnam izveidot rotaļu zonu. Mums arī jāpiemin, ka, lai gan šī kategorija ir veltīta jaunākajiem, jūs noteikti atradīsiet šeit interesantu jauniešu paklāju zēnam vai meitenei.

Izvēlēties pareizo paklāju savam bērnam vai pusaudzim nav viegls uzdevums, taču pretēji tam, ko jūs domājat, tas nav arī kaut kas tāds, ar ko jūs nevarētu tikt galā. Ja vēl aizvien domājat, kāds ir labākais paklājs meitenes vai zēna istabai, pirmkārt un galvenokārt pievērsiet uzmanību tam, lai iegādājamais paklājs būtu funkcionāls, skaisti izgatavots un izturīgs. Attiecībā uz bērniem mums īpaši jāpārliecinās, ka viņiem paredzētie produkti patiešām pārsteidz ar savām interesantajām krāsām. Atstāsim pieklusinātus, elegantus un minimālistiskus paklājus citiem interjeriem mūsu mājās un dzīvokļos, un ļausim skaistiem un krāsainiem aksesuāriem atrast savu vietu mūsu bērnu istabās. Mēs garantējam, ka katrs no mums iegādātais paklājs kalpos jums ilgu laiku un vienlaikus kļūs par īstu jūsu bērna istabas rotājumu. Izvēlieties rozā, zilu vai zaļu bērnu paklāju un izbaudiet tā brīnišķīgo apstrādi.

Vairāk
lapā
Rādīt 49 - 96 of 245 vienības
Rādīt 49 - 96 of 245 vienības

Follow us on Facebook